Home |  Tadelakt |  Leem | Kachel/Finoven | ECO_verf | contact

Amazona krijtverf is een damp-open ecologische matte krijtverf. Kant en klaar verf, een goede hechting en goed dekkend. 1 verflaag is doorgaans voldoende.
Deze verf kan op alle ondergronden en wordt ook gebruikt op houten meubels ...in combinatie met amazona wax kunt u het hout een oud karakter geven. De verf geeft een egaal matte look. Voor wanden en plafonds (en de finovenkachel). Aanbrengen met blokkwast.
12 kleurtinten : Amazona kleuren

Wolf Jordan Calcatex is een damp-open matte kalkverf. De verf wordt geleverd als poeder en wordt met water aangemaakt. 2 a 3 verflagen geven een goede kleurweergave. Kalkverf is geschikt voor op kalk- en gipspleisters (nieuw stucwerk). Niet op oud latex muurverf.
Calcatex is het beste aan te brengen met een spalter (dunne brede kwast) in verticale banen. Calcatex schildert als 'waterverf' hierdoor kunt u met het schilderen (kwast)effecten bereiken op het oppervlak. U kunt het ook wolkerig krijgen door na te wrijven met een doek.
In vele 'aarde' kleurtinten te krijgen, geschikt voor wanden.Calcatex kleuren

Tierrafino Ipaint is een damp-open egaal dekkende leemverf . De leemverf aan te brengen in 2 lagen. Leemverf is een kant en klaar verf met een goede hechting, 2 verflagen geeft het beste resultaat. Aanbrengen met blokkwast of roller. Ipaint leemverf geeft een egaal matte en 'zachte' look en is geschikt voor wanden en plafonds.
Tierrafino Ipaint: Ipaint kleurenKRIJTVERF


KALKVERF


LEEMVERF

bouwecologisch.nl
Tel. 06 - 11 420 225
info@bouwecologisch.nl .
eco op internet: www.waterdicht-stucwerk.nl
www.finoven-houtkachels.com
www.gites-vakantiehuis.com