Home | Tadelakt | Leem | Kachel/Finoven | ECO_verf | contact


Leem is een "damp-open", eco stuc-pleister op basis van natuurlijke materialen als klei, zand, (stro), kleurpigment. De nieuwe leem -merken hebben nog andere toevoegingen om de pleister sterker en veegvast te maken. Leem heeft zeer goede bouwbiologische eigenschappen, leem is vochtregulerend en geluiddempend.

Een damp-open product heeft een vochtregulerende werking met de omgeving (=gevoel van comfort), blijft fris, kleur en structuur straalt een 'natuurlijke rust' uit, en krijgt bij verschillende lichtinval (lampen, zon-licht) een licht verschillend kleur-effect.

Toepassing:De moderne leemproducten zijn ook direct toe te passen op gipsplaat wanden en bestaand stucwerk. Leem is uitermate geschikt voor in de woning of werk-locatie. Leemstuc is mooi voor landelijk- of een strak modern interieur. Met de leem kwaliteiten "van nu" vinden wij altijd een stucpleister die bij u past! ...gegarandeerd.

Leem is direct op kleur. Leem is (na jaren en indien gewenst) overschilderbaar met leem- of kreitverf....damp-open verf.
Bouwecologisch gebruikt standaard Lesando leemstuc uit Duitsland, voor ons de beste leem innovatie.

nieuwe sterke "lehmputz".

ook toepassing van een kleipleister of andere leemproducten mogelijk :

nieuwe kleipleister

leem

bouwecologisch.nl
Tel. 06 - 11 420 225
info@bouwecologisch.nl .
internet: www.waterdicht-stucwerk.nl
www.finoven-houtkachels.com
www.evenfrankrijk.com