Home | Leem | contact


LEEMSTUC

Lesando uit Duitsland heeft diverse Leemproducten voor het afwerken van wanden en plafonds. Lesando is nieuw in Nederland, maar zeer bekend in de Duitstalige landen als goed alternatief voor gewone gipspleisters. Lesando heeft namelijk een enorm kleurenscala en diverse afwerkingstechnieken waarbij het resultaat altijd sterk en veegvast is.

De leem geeft niet af, heeft een mooie "look" en geen zandkorrels meer op de grond. Lesando synfonica is een raapmortel voor het uitvlakken van wanden en als ondergrond voor Lesando 'Bravo' leemverf. Lesando capriccio is een leemfinish mortel op kleur die we kunnen aanbrengen in verschillende texturen van "zand korrelig" tot "satijn glad".
Marmerlook, betonlook of bijzonder effect met toeslagen als glitter of stro ...net wat u wilt.

Uitvoering: Lesando Capriccio wordt in 2 lagen opgebracht. Dikte enkele milimeters. Verwerking kan op gipsplaten,fermacell, pavatexplaten (isolant_natur), bestaand stucwerk en basisleem (raapmortel bruine leem)
De hoeken worden iets rond gezet, maar deze leemstuc kan ook met hoekstrips voor strakker werk.
Lesando leemstuc maken we veel in nieuwbouw direct na oplevering. De wanden zijn dan "behangklaar" maar niet vlak genoeg voor sauswerk. We versterken hoeken en 'slechte' plekken met glasvezel en stuuken wanden direct op kleur!

Kwaliteit Lesando is duurzaam, gaat lang en mooi mee, verkleurt niet, blijft schoon, is veegvast, sterk en makkelijk te repareren. Schroefgaatjes of scheurtjes zijn makkelijk weg te werken zonder opnieuw te pleisteren . Mocht u dit willen, dan is Lesando leemstuc overschilderbaar met (Lesando Bravo) leemverf.

Toepassing Wanden en ook plafonds ..in uw (nieuwe) woning, kantoor en horeca.
Neem eens contact op met bouwecologisch voor meer info en advies.

lesando leemstuc

bouwecologisch.nl
Tel. 06 - 11 420 225
info@bouwecologisch.nl .
internet: www.waterdicht-stucwerk.nl
www.finoven-houtkachels.com
www.evenfrankrijk.com