Home | Tadelakt | Leem | Kachel/Finoven | ECO_verf | contact

Tadelakt

is een waterdicht stucwerk voor de badkamer op basis van een natuurlijke kalk uit Marokko. Voor de liefhebber van een authentieke, natuurlijke uitstraling is Marokkaans Tadelakt iets bijzonders.
tadelakt badkamer, hamam
Uitvoering: Maroc Tadelakt is monnikenwerk!
De tadelakt mortel wordt enkele dagen vooraf met natuurlijk pigment op de gewenste kleur aangemaakt.
Wij brengen eerst een hechtlaag met glasvezelwapening aan en daarop de ca 4 mm Tadelakt kalkpleister. Tijdens het drogen van de tadelakt pleister wordt deze gladder en gladder gepolijst met een geslepen half edelsteen en verzadigd met olijfolie zeep.
Dit ambachtelijke en geduldige handwerk met de steen geeft tadelakt diepte,glans en gladheid en zijn prachtige textuur.
Na volledige droging brengen we dan nog een WAS aan.

Kwaliteit: Het eindproduct is een mooi glad, waterdicht en strelend oppervlak met een natuurlijk ogende, gewolkt/ gevlekt uiterlijk. De Tadelakt is satijn glanzend en zeer gemakkelijk in onderhoud.

Toepassing: Tadelakt is uitermate geschikt voor wanden in de badkamer en toilet. Ook douchewanden of het bad kan met Tadelakt afgewerkt worden. Bovendien wordt Tadelakt toegepast voor een mooie opvallende wand in het interieur-ontwerp van uw woonhuis of bedrijf.
Het mystieke van Marokkaans Tadelakt past altijd en voegt iets toe aan een strak Modern- als ook een Landelijk- interieurontwerp voor de badkamer.


Wij maken origineel Marokkaans Tadelakt, de echte Tadelakt uit het hoog-gebergte van Marokko! Wij gebruiken tierrafino (importeur) -stone en voegen er enkele additieven aan toe op basis van onze langdurige ervaring met badkamers.
TADELAKT, tadelakt specialist in Nederland
Origineel Marokkaans Tadelakt =100 procent waterdicht


portfolio, foto's voor inspiratielees verder


schoonmaak middel voor tadelakt bij ons te bestellen, stuur email


bouwecologisch.nl
Tel. 06 - 11 420 225
info@bouwecologisch.nl .
Veel gestelde vragen over tadelakt... eco op internet: www.waterdicht-stucwerk.nl
www.finoven-houtkachels.com
www.gites-vakantiehuis.com