Home | Leem | american clay | lesando | contact
Tierrafino maakt diverse leemproducten en is al vele jaren in Nederland verkrijgbaar. Tierrafino base is een basis raapmortel van bruine leem geschikt als ondergrond voor leemfinish. Raaplaag is nodig op een ruwe/ slechte muur en bij wandverwarming. Aanbrengen van een base geeft ook een dikkere leemmortel voor een beter binnenklimaat.

Tierrafino leemfinish en Duro zijn afwerkings pleisters op kleur. Duro kan direct op bestaand stucwerk en gipsplaten, Leemfinish alleen op basisleem. Uitvoering: Tierrafino finish en Duro worden in 1 laagje van enkele milimeters aangebracht. De hoeken worden doorgaans rond gezet om beschadiging te voorkomen, bij eventuele toepassing hoekstrips moeten deze gekleurd worden.

Kwaliteit Tierrafino finish is duurzaam, gaat lang en mooi mee, verkleurt niet en makkelijk te repareren. Schroefgaatjes of scheurtjes zijn makkelijk weg te werken zonder opnieuw te pleisteren. Overschilderbaar met leemverf.

Toepassing Wanden en ook plafonds ..in uw woon- en slaapkamer(s). Tierrafino is mooi in combinatie met onze andere eco bouwmaterialen.


Pictures and content bouwecologisch.nl 2001-2012.

tierrafino leemfinish